Oppdatert 18.10.2018

Hei dere!

Ukens foredragsholder heter Arild Kaale. Han har skrevet et innlegg om styrearbeid.

«Å ta på seg et styreverv er for mange en fin måte å skaffe seg ekstra kompetanse og lære nye bransjer å kjenne. Dog er det mange som ikke helt forstår hvilket ansvar de tar på seg i en slik rolle.

Uten denne forståelsen kan man lett komme i et personlige ansvar for hendelser i virksomheten som man i utgangspunktet ikke kan lastes for.

Dette foredraget tar for seg å belyse denne risikoen og komme med noen gode råd for styreleder og styremedlemmer, samt å argumentere for hvorfor et aktivt styre er fundamentalt for bedriftens suksess.»

3-minutter ved Egil Hovland.

Gammelt nytt:

Bilder fra Guvenørbesøk torsdag 13. september 2018, hvor Svein Eystein Lindberg besøkte klubben:

Litt inntrykk fra Svalbard:

Vi fikk lov å være lenge oppe og skinne om kapp med solen...(bilde RF)