NYHETER

NYHETER

Oppdatert 28.11.2018


Gjerne kvinnekupp i Fornebu og Lysaker Rotaryklubb

 

De fleste klubber i Rotary har for få kvinner som medlemmer. Det gjelder også Fornebu og Lysaker Rotaryklubb. Og selv om klubben i høst har fått flere nye medlemmer, er ingen av dem kvinner.

– Slik skal det selvfølgelig ikke være, og vi ser derfor gjerne at vi får et kvinnekupp i klubben. Det hadde vært morsomt, og det skal ikke stå på oss, sier president i Fornebu og Lysaker Rotaryklubb, Aage Enghaug.

- Det beste ville kanskje være at to-tre kvinner som kjenner hverandre tar kontakt med oss, men her er alle velkommen, og dere skal bli godt mottatt. Kom gjerne som gjester på et møte eller to for å få et inntrykk av hvem vi er og hva vi er. Det gjelder selvfølgelig også menn som har lyst til å bli en del av en åpen og inkluderende organisasjon uten religiøs eller politisk tilknytning som henvender seg til alle aldre, alle etnisiteter og begge kjønn, sier Enghaug.

Klubben har ukentlige møtetilbud med spennende og aktuelle temaer og foredrag. Personlig utvikling, nettverk, vennskap og gode samtaler er viktige kjennetegn for en organisasjon som også arbeider for høye etiske standarder i yrke og samfunn og som gjennomfører humanitære prosjekter i inn- og utland.

Klubben har tradisjonelt hatt sitt tyngdepunkt i områdene Stabekk og Lysaker. Men nå har klubben skiftet navn til Fornebu og Lysaker Rotaryklubb og tar dermed også sikte på å bli en del av den spennende utviklingen som Fornebu nå opplever.


Vi tar gjerne mot nye kvinnelige medlemmer i klubben vår, sier (fra venstre) Ingeborg Lootz, Aage Enghaug og Hilde Wigand Høeg.

Foto: Frits H. Lemstad

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Hundsund Grendehus
Adresse: Snarøyveien 81, 1364 Fornebu
Postnummer: 1364
Sted: Fornebu
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 18:15:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...